top of page

Welkom!

Dit mag je met recht een mijlpaal noemen, want het is zover: MIJN WEBSITE IS ONLINE!


Want waar ik een ster ben in uitstelgedrag, heb ik me nu gezet tot het maken van teksten, het controleren van foto's en quess what... als je er eenmaal mee bezig bent is het best leuk 😉


Mijn eerste plan om de website zelf te maken, heb ik vrij snel in de prullenbak gegooid. Het kostte te veel tijd en vooral frustratie en die tijd kan ik gewoon beter besteden. Daar was ik al vrij snel achter.


Dus... alle belemmerende faalovertuigingen over boord en hulp vragen. Gewoon, het aan iemand over laten die daar veel beter en sneller in is en bovenal een veel creatievere geest heeft. Want zeg nou zelf... dit had ik toch nooit zelf gekund?!


Mijn tijd ging in de tussentijd naar klanten, uitleg over mijn bezigheden (NEI- therapie en coaching) en allerlei papierwerk uitzoeken, ook belangrijk en als startende ondernemer gaat ook hier stiekem veel tijd in zitten!


Dus, weer een belangrijk leermoment voor mijzelf: doe vooral waar je goed in bent en laat dingen die je minder goed kunt, bij een ander. Loslaten, doorpakken en zie hier het resultaat. Prachtig toch?! 😍
Comments


kaylee-brayne-P2twuTki024-unsplash.jpg

Voel je de druk? Verlang je naar rust?

Laat samen met mij de last van je schouders vallen, herstel emotioneel evenwicht en omarm een leven vol rust en vervulling. Klik hier om te ontdekken hoe mijn NEI therapie jouw reis kan transformeren.

bottom of page