top of page

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de diensten die worden aangeboden door BE A WONDER coaching en NEI THERAPIE. Door gebruik te maken van onze diensten ga je akkoord met deze voorwaarden.

De voorwaarden

1. Dienstverlening

BE A WONDER coaching en NEI THERAPIE biedt life coaching en NEI therapie aan individuen. Onze diensten zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, welzijn en het bevorderen van gezonde levensstijlen.

2. Vertrouwelijkheid

Alle informatie die tijdens sessies wordt gedeeld, wordt vertrouwelijk behandeld. Wij zullen jouw privacy respecteren en informatie niet delen zonder jouw toestemming, tenzij dit wettelijk vereist is.

3. Afspraken en annuleringen

Afspraken dienen vooraf te worden gepland. Indien je een afspraak wilt wijzigen of annuleren, dien je dit minimaal 24 uur van tevoren te doen. Bij niet tijdige annulering kan een vergoeding in rekening worden gebracht.

4. Betalingen

Betalingen dienen te geschieden volgens de vastgestelde tarieven. Betalingen kunnen contant, via bankoverschrijving of andere geaccepteerde betaalmethoden worden voldaan, tenzij anders overeengekomen.

5. Verantwoordelijkheid van de cliënt

De cliënt begrijpt dat de resultaten van coaching en therapie afhankelijk zijn van persoonlijke inzet en toewijding. Het is de verantwoordelijkheid van de cliënt om actief deel te nemen aan het proces en de voorgestelde oefeningen of acties uit te voeren.

6. Aansprakelijkheid

BE A WONDER coaching en NEI THERAPIE kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van onze diensten.

7. Wijzigingen in voorwaarden

Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. De meest recente versie zal op onze website beschikbaar zijn. Wijzigingen zijn van kracht zodra ze op de website zijn gepubliceerd.

8. Contact

Voor vragen over deze algemene voorwaarden kun je contact met ons opnemen via Praktijk Be a Wonder <info@beawonder.nl>

bottom of page