top of page
BRANDING BE A WONDER (84).jpg

Wat is NEI?

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie.

Met NEI vind je de oorsprong van jouw klachten! Het is een methode om emotionele problemen, lichamelijke klachten, onverwerkte incidenten
en trauma’s op een vriendelijke manier definitief op te lossen.

Wat NEI voor jou kan betekenen:

  1. Samen gaan we op ontdekkingstocht naar de oorsprong van jouw klachten en herstellen daarna de balans.

  2. We lossen emotionele ballast op op een manier die respectvol en vriendelijk is, zonder ellenlange praatsessies.

  3. NEI combineert het beste van Oosterse en Westerse benaderingen, met elementen van acupunctuur, neurowetenschappen, NLP, en meer. We kijken wat voor jou op dat moment helpend is!

De weg wordt vrijgemaakt voor genezing en ontwikkeling. Oh, en NEI is niet alleen voor volwassenen; het werkt ook top voor kids!

Hoe NEI echt helpt

1

Inzicht in emotionele oorsprong

NEI richt zich op de oorzaak en motivatie van problemen en het loslaten van blokkades en belemmerende factoren. Het gaat dus niet om het behandelen en onderdrukken van symptomen. We kijken voorbij de klacht en gaat op zoek naar de oorsprong ervan. NEI gaat ervan uit dat vrijwel elke ziekte, pijn of klacht een emotionele oorsprong heeft

2

Waarom vergeten ervaringen meetellen

Veel van jouw ervaringen en emoties zijn misschien weggestopt,  maar geloof me, ze beïnvloeden jouw lijf en geest op manieren waarvan je je niet bewust bent. NEI brengt die verstopte herinneringen naar boven, zodat we ermee aan de slag kunnen. Herbeleving is niet nodig, we sporen vanuit het onderbewuste op en zorgen dat bijbehorende emoties alsnog verwerkt worden, waardoor klachten verdwijnen.

3

Linker en rechter hersenhelft in actie

Hier komt het magische deel. NEI gebruikt een techniek om je linker- en rechterhersenhelft te laten communiceren. Als de 2 hersenhelften goed samen werken, activeert dat je zelfherstellende vermogen. Dit zorgt voor genezing en ontwikkeling. Geen lange praatsessies, gewoon efficiënt en vriendelijk.

Hierdoor is NEI geschikt voor iedereen, ook  voor kinderen!

Hoe NEI jou de waarheid laat vertellen zonder woorden...

Hoe weet een NEI therapeut wat er in jouw hoofd omgaat zonder dat je het zegt? Hoe wordt de informatie uit jou onderbewustzijn gehaald?  Met de biotensor, ofwel mijn toverstokje! Het is net als een soort leugendetector, maar dan zonder ongemakkelijke vragen.

Hoe dat werkt?

De biotensor is een bio-energetisch meetinstrument. Het voelt trillingen in jouw energieveld en vertaalt dat naar 'zwak' of 'sterk', een soort energie-ja of -nee. Als je iets zegt dat niet helemaal klopt voor jou, triggert dat een mini stressmomentje in je lichaam. En ja, dat meten we.

BRANDING BE A WONDER (12).jpg

Voordelen van NEI

Integratie. Met NEI vind je de oorsprong van jouw klachten! Het is een methode om emotionele problemen, lichamelijke klachten, onverwerkte incidenten en trauma’s op een vriendelijke manier definitief op te lossen.

Effectiviteit

Een paar sessies, geen eindeloze gesprekken. NEI pakt een blokkade aan en kan jouw klachten verminderen of doen verdwijnen.

Diepgaande inzichten

Het is als een licht dat aangaat in jouw bewustzijn. NEI biedt waardevolle inzichten die de basis vormen voor concrete stappen.

Zelfherstellend vermogen activeren

NEI activeert jouw eigen kracht om te genezen. Het is als het wakker schudden van jouw lichaam om aan de slag te gaan.

Speciaal voor jou

Ongeacht jouw levensfase, NEI is er voor elke drukke vrouw die verandering zoekt.

Wanneer kan NEI jou helpen?

  • Lichamelijke klachten (bijv. rugpijn, hooikoorts)

  • Emotionele problemen (niet lekker in je vel, belemmerende emoties)

  • Gedragsproblemen (bijv. ADHD, stress)

  • Chronische ziekten (migraine, diabetes)

  • Persoonlijke ontwikkeling (verlangen naar verandering)

  • Zwangerschap of kinderwens

  • Leerproblemen (bijv. dyslexie)

 

Nieuwsgierig naar wat NEI voor jou kan betekenen? Laten we een afspraak maken voor een ontspannen, maar toch diepgaand gesprek.

Afspraak maken
bottom of page