top of page

Welkom bij mijn Wonderlijke Blog!

Fijne, herkenbare verhalen voor moeders (en anderen) die middenin de drukte van het leven staan en snakken naar praktische tips voor meer rust, tijd voor zichzelf en een tikkeltje meer zelfliefde.


Hier is ie dan... De officiële inwijding van mijn blog! En ja, ik heb al wat blogs geschreven, maar dat was oefenen, nu gaan we echt starten!


Nee, even alle gekheid op een stokje. Ik ben al een tijdje aan het bloggen, maar eerlijk gezegd vind ik het nog best lastig! Ik vind het heerlijk om te schrijven, heb altijd iets met verhalen en teksten gehad, ik schrijf graag. Maar bloggen is toch anders, alsof het ineens voor het echie is. Dat je je letterlijk bloot stelt ofzo.

Dat wil ik zeker wel, maar dan komt ineens de twijfel. Zitten mensen wel te wachten op wat ik te vertellen heb. Waar vertel ik over? Wat is interessant? Wat willen mensen lezen/weten?

Mijn eeuwige onzekerheid steekt dan ineens de kop weer op.

Maar, ik heb mezelf voorgenomen om het gewoon te doen. Met jullie hulp hoop ik. Ik hoop dat jullie mij feedback willen geven. Wat is leuk om te lezen, wat wil je lezen, zodat ik door kan met leuke blogs schrijven.


Dus we zien het zo. Mijn blogs waren tot nu toe opwarmertjes en vanaf nu gaan we voor het echte werk ;)Praktisch, herkenbaar en realistisch, dat is het doel van mijn blogs. Met een tikkeltje humor natuurlijk, want het leven is soms als zwaar genoeg.


Ik wil graag dat jullie mijn blogs een feest van herkenning vinden. Ik weet namelijk precies hoe het voelt. De drukte van een gezin, alle verschillende rollen die je moet vervullen, alle ballen die je constant hoog moet houden. En het ontbreken van de tijd voor jezelf, de rust die je zo graag wil en zo hard nodig hebt. Want je bent moe...

I feel you... echt!

Laten we er samen iets waardevols van maken, mijn wonderlijke blog. Daar ga ik in ieder geval mijn stinkende best voor doen en ik hoop op jullie input!

Wil je mij laten weten wat je een interessant onderwerp zou vinden voor een blog?

Nogmaals, ik hoop op jullie input! Dus waar loop je tegenaan? Waar zou je graag iets over lezen? Let me know!

Laat een berichtje voor me achter of mail mij op info@beawonder.nl. Een kijkje nemen op mijn website mag natuurlijk ook altijd.


Tot de volgende wonderlijke blog! Ik heb er zin in!

תגובות


kaylee-brayne-P2twuTki024-unsplash.jpg

Voel je de druk? Verlang je naar rust?

Laat samen met mij de last van je schouders vallen, herstel emotioneel evenwicht en omarm een leven vol rust en vervulling. Klik hier om te ontdekken hoe mijn NEI therapie jouw reis kan transformeren.

bottom of page