top of page

Ik ben Ilona de Jong,

het gezicht achter Be a Wonder.

BRANDING BE A WONDER (111).jpg

Verleden

Als moeder van twee kinderen weet ik maar al te goed hoe hectisch het leven kan zijn. Na jarenlang als pedagogisch medewerker en kindercoach te hebben gewerkt, heb ik gezien hoe moeders en vrouwen worstelen met het balanceren van werk, gezin en hun eigen behoeften.

Mijn eigen reis naar zelfontdekking en groei heeft me geleid naar NEI-therapie en coaching. Ik geloof sterk in de kracht van deze benadering om oude emoties en blokkades op te ruimen en vrouwen te helpen bij het herstellen van balans en rust in hun leven.

Ik als mens

Ik ben een nuchter en down-to-earth persoon. Geen zweverige concepten, maar praktische ondersteuning die echt een verschil maakt. Mijn missie is om vrouwen te helpen zich weer krachtig en zelfverzekerd te voelen, zodat ze kunnen stralen in alle aspecten van hun leven.

Dus, als je je overweldigd voelt door alles wat er op je bord ligt, als je constant het gevoel hebt dat je tekortschiet, weet dan dat je hier niet alleen bent. Laten we samenwerken om jouw innerlijke kracht te vinden en een leven te creëren dat echt bij jou past.

BRANDING BE A WONDER (44).jpg

FEITJES OVER MIJ

Ik kom oorspronkelijk uit Roosendaal, maar woon al 25 jaar in het mooie dorpje Zegge, vlak naast Roosendaal.

rikonavt-K3x_AkLVTAo-unsplash.jpg

Missie

Mijn missie is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin vrouwen zich gehoord, begrepen en empowered voelen om positieve veranderingen in hun leven aan te brengen.

bottom of page