top of page

Tarieven

Combinaties van behandelingen zijn mogelijk. We kijken samen wat het meest passend is. Mijn behandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding via de zorgverzekeraar of PGB.

Vrijblijvend info/kennismakingsgesprek - GRATIS

Laten we beginnen met een ontspannen praatje. Jouw eerste kopje koffie (of thee) is van mij. We verkennen samen hoe ik je het beste kan ondersteunen. Het is een ongedwongen gesprek om te kijken of we willen samenwerken en of ik je kan helpen.

2

NEI Sessie (60-90 minuten) - € 80

Tijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Een diepgaande sessie om belemmerende patronen te ontdekken, emotionele blokkades op te sporen en daarna innerlijke balans te herstellen. We nemen de tijd die nodig is, want jouw welzijn staat voorop.

Meestal zijn er ongeveer 3 sessies nodig om jouw proces op gang te helpen...

3

Coaching Sessie (60 minuten) - € 60

Samen duiken we in jouw doelen, uitdagingen en successen. Een uur gewijd aan jou, want soms is een beetje extra support alles wat je nodig hebt.

Tijd voor jezelf, een luisterend oor, gewoon mentale support, speciaal voor jou.

4

NEI Sessie op Afstand - € 60

Afstand mag geen belemmering zijn voor positieve verandering. Ontvang de ondersteuning van NEI-therapie, gewoon vanuit jouw eigen omgeving. Zet een kop thee, maak het je comfortabel en laat de transformatie beginnen. Na de sessie hebben we contact over mijn bevindingen. 

5

Huis Energetisch Reinigen - € 15

Slaap je slecht? Voel je een bepaalde spanning in huis? Huilt je kind vaak? Het kan zijn dat de energie in jouw huis niet in balans is. Laat mij deze herstellen en jullie kunnen weer genieten van de rust thuis. 

Boek nu jouw vrijblijvend info/kennismakingsgesprek!

Verander vandaag nog jouw morgen.

bottom of page